BrickStrip Hijken

Midden in Hijken hebben wij mee mogen werken aan het realiseren van deze prachtige villa, waarop wij BrickStrip hebben verwerkt.

 

BrickStrip Villa Hijken

Tijdens dit project hebben wij meegewerkt aan de realisatie van duurzame woning in Hijken. Afgelopen periode hebben wij natuurgevelsteenstrippen verlijmd en mogen opleveren. Mede door een erg prettige samenwerking met NG | Bouwen met Natuursteen (voorheen Natuurgevelsteen) hebben wij dit project professioneel kunnen afronden.

Strijker Groep heeft hier samen met verschillende partijen de BrickStrip toegepast. BrickStrip is een uniek Steen-STRIP-Verlijming-Systeem met als credo: “Eén loket voor dè kant en klare oplossing”

In zeer nauwe samenwerking met sterke en betrouwbare partners is het meest complete Steen-STRIP-verlijming-Systeem ontwikkeld. Een simpele oplossing voor een complex vraagstuk. Sinds 10 november 2021 is BrickStrip een officieel erkend Europees merk.

Benieuwd naar meerdere projecten? Bekijk onze projectpagina. Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Steenstrips - Hippocrateslaan Groningen

BrickStrip – Hippocrateslaan Groningen

Bekijk project

BrickStrip Hijken

Bekijk project