Metselbedrijf Drenthe

Strijker Groep

Bij Strijker Groep staan kwaliteit, betrouwbaarheid, sociale- en maatschappelijke betrokkenheid centraal. Wij zien graag tevredenheid bij onze klanten én medewerkers tijdens onze werkzaamheden en na oplevering van de producten.

Over ons

Wij van Strijker Groep staan vanaf 2003 garant voor de beste metselwerken. Sinds 2021 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met Strijker Afbouw: BrickStrip. Deze werkzaamheden kunnen wij snel en effectief verrichten door ons vaste team van meer dan 30 vakmensen.

De werkwijze gaat volgens twee uitgangspunten:

 1. Een tevreden klant
 2. Goede werksfeer binnen ons team

Deze twee uitgangspunten staan centraal naast onze kernwaarden; het leveren van kwaliteit en garant staan voor betrouwbaarheid vanuit een sociaal- en maatschappelijk oogpunt.

Kwaliteit

We begrijpen als geen ander dat kwaliteit van het product essentieel is voor de klant. Een tevreden klant is voor ons bij iedere klus weer het ultieme doel. Dit bereiken wij door de inzet van onze gemotiveerde vakmensen. Wij geloven namelijk in de kracht van personeel! Een goed product is immers mensenwerk. In tegenstelling tot andere onderaannemers hebben wij vast personeel in dienst. Zo zijn wij er zeker van dat we allemaal bekwaam zijn en een passie hebben voor het vak.

Betrouwbaarheid

U kunt er zeker van zijn dat de dienst goed geleverd wordt. Door onze gestructureerde organisatie weet iedereen waar hij aan toe is. Dit is ook wat de klant geboden krijgt. Ieder project heeft een voorman die garant staat voor de kwaliteit en de voortgang van de productie. Daarnaast komen zij regelmatig op kantoor om samen te bespreken hoe we onze prestaties keer op keer kunnen verbeteren. Bij de diensten van Strijker Afbouw: BrickStrip hebben we nu een speciale samenwerking. Door de samenwerking met Bouwcenter Concordia kunnen we de BrickStrip aanbieden.

Sociaal- en maatschappelijk betrokken

Wie zijn de beste werknemers? Hoe houden wij het personeel gemotiveerd? Kunnen we ervaring combineren met de nieuwste kennis? Dit zijn allemaal vraagstukken waar Strijker zich mee bezig houdt.

Waar veel bedrijven zich richten op de jonge medewerkers, is dit bij Strijker niet het geval. Wij geloven in een combinatie van ervaring en nieuwe kennis. Onze vakmensen vormen dan ook een gemêleerd gezelschap. Hierom blijven wij continu investeren in ons personeel. Regelmatig worden er samenkomsten georganiseerd waarbij het team geüpdatet wordt over het bedrijf en er ook aandacht is voor teambuilding en ontspanning.

Strijker Groep in combinatie
met opleiding.

De Strijker Groep werkt graag mee aan alles wat de jeugd kan ondersteunen in het maken van de stap richting het werkveld. We hebben nauwe contacten met lokale opleidingen en bieden verschillende leertrajecten aan. De jeugd heeft de toekomst en hier werken wij aan mee. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Dankzij ons sterke team en ons eigen materieel kunnen wij snel aan de vraag van opdrachtgevers voldoen.

We doen er alles aan om vakwerk te leveren, natuurlijk voor een redelijke prijs. En we houden ons aan onze afspraken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

 • 1783

  Projecten afgerond

 • 38

  Renovaties gedaan

 • 311

  Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project
Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project