BrickStrip®/FALK 1000 TR Carrier

Nieuwbouw 2 panden - Leusden

Momenteel zijn we druk bezig met het opleveren van 2 nieuwe panden in Leusden. We maken voor dit project gebruik van BrickStrip®/FALK 1000 TR Carrier. We kijken ernaar uit om dit project op te leveren.

Projectoverzicht:

 • Aantal panden: 2
 • Locatie: Leusden

Details:
BrickStrip®/FALK 1000 TR Carrier is een compleet steenstrip-verlijming-systeem waarbij keramische – en/of natuurgevelsteenstrippen door Strijker Afbouw B.V., als systeemhouder en enige geautoriseerde verwerker, worden verlijmd op FALK 1000 TR CARRIER GEVEL sandwichpanelen.

Status:
Momenteel zijn we bezig met de oplevering van twee panden in Leusden. Deze panden zijn het resultaat van ons toegewijde werk in samenwerking met onze opdrachtgever. Ons team heeft nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat elk detail voldoet aan de hoogste standaarden.

De panden worden voorzien van onze BrickStrip®/FALK 1000 TR Carrier, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan de duurzaamheid van de gebouwen. Onze flexibele aanpak maakt het mogelijk om onze systemen zowel bij nieuwbouw als renovatie in te zetten, passend bij de specifieke behoeften van elk project.

Binnenkort delen we meer details over dit project in Leusden en tonen we het eindresultaat van onze inspanningen.

VAN ANIMATIE NAAR WERKELIJKHEID:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

 • 1783

  Projecten afgerond

 • 38

  Renovaties gedaan

 • 311

  Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

BrickStrip®/FALK 1000 TR Carrier

Nieuwbouw 2 panden – Leusden

Bekijk project
Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Strijker Afbouw - BrickStrip - Hellendoorn_0661-min

E-Board – Woning Hellendoorn

Bekijk project