Project BrickStrip - Surhuizum

BrickStrip - Project Heerenveen

Het werk in Heerenveen is naar volle tevredenheid afgerond. Jonathan en Jeroen zijn namens Strijker Afbouw met een prachtig project bezig in Heerenveen. In opdracht van de familie Schot legt Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden de laatste hand aan een prachtige woning op een toplocatie. Deze bijzondere woning vraagt om een bijzondere gevelbekleding. De combinatie van hout en natuurgevelsteen is een hele mooie keuze.

Project villa Heerenveen

Via NG Bouwen met Natuursteen, uit Hollandscheveld, kwamen wij als geautoriseerde verwerker van BrickStrip in contact met de Leeuwarder aannemer. Een goed en vlot contact. Het voorbereidende werk werd door Bouwbedrijf De Vries tot in de puntjes uitgevoerd. Daarmee kunnen wij binnen de afgesproken tijd de natuurgevelsteenstrippen verlijmen en voegen. Goed te horen dat iedereen enthousiast is over het eindresultaat, daar doen wij het voor!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Strijker Afbouw - BrickStrip - Hellendoorn_0661-min

E-Board – Woning Hellendoorn

Bekijk project