BrickStrip - Strijker Afbouw - Hellendoorn26-min

E Board - Woning Hellendoorn

In het Overijsselse Hellendoorn hebben wij meegewerkt aan de bouw van een vrijstaande woning aan de Zuidesweg 17.

E-Board toegepast op woning in Hellendoorn.

Begin 2023 is de woning in Hellendoorn naar tevredenheid van de bewoners afgerond met de toepassing van E-Board®. De gepatenteerde E-Board®-panelen zijn een complete totaaloplossing voor renovatie en nieuwbouw.
Met E-Board® van Vandersanden renoveren én isoleren wij in één handeling een woning, bedrijfsgebouw of kantoor. Het eindresultaat heeft de uitstraling en kwaliteit van een massieve baksteen, zowel in een traditionele als moderne stijl.

We vertellen u graag meer of bespreken de mogelijkheden, neem contact op.

Wat is E-Board?

E-Board® is een ATG gecertificeerde totaaloplossing voor de renovatie en nieuwbouw van gevels. De ATG certificering voor E-Board® houdt onder andere in dat het systeem duurzaam, waterdicht en vorstbestendig is. E-Board® is een complete systeemoplossing die bestaat uit isolatiemateriaal, steenstrips, mortellijm en andere toebehoren.

U kiest de benodigde isolatiedikte en de baksteenkleur. Op basis van de te bekleden oppervlakte worden alle onderdelen in de juiste hoeveelheden aangeleverd. Kant-en-klaar voor montage.

Meer informatie over E-Board van Vandersanden lees je hier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Strijker Afbouw - BrickStrip - Hellendoorn_0661-min

E-Board – Woning Hellendoorn

Bekijk project

Steen-STRIP-Verlijming-Systeem Emmeloord

Bekijk project