Metselaar Strijker Groep

Strijker Groep is het verlengstuk van je opleiding.

Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in metselen? Of in het plakken van steenstrippen? Bij Strijker Groep helpen wij de jeugd graag om de stap richting het werkveld te maken, hier komt praktijkervaring bij kijken. Wij kunnen studenten hiermee op verschillende manieren helpen.

Strijker Groep is het verlengstuk van je opleiding.

Strijker Groep staat al vanaf 2003 garant voor de beste metselwerken, zowel op kleine maar ook zeker op grote schaal. In 2021 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met Strijker Afbouw: BrickStrip. BrickStrip is een duurzame manier van bouwen dat werkt met een uniek Steen-Strip-Verlijming systeem.

Wij begrijpen als geen ander dat de kwaliteit van het product ontzettend belangrijk is voor de klant. Dankzij onze vaste groep ervaren en gemotiveerde medewerkers garanderen wij bij ieder project een goed resultaat. Wij geloven in de kracht van ons personeel, een goed product is immers mensenwerk. Goed personeel komt niet uit de lucht vallen, hiervoor is opleiding en ervaring nodig. Strijker Groep werkt hier graag aan mee door mensen het vak te leren om zo instroom te creëren.

Ervaring opdoen in de bouw bij Strijker Groep.

Omdat Strijker Groep verschillende diensten aanbiedt, kun je bij ons terecht voor bijna alles op het gebied van metselwerk en het plakken van steenstrippen. Wij beschikken over een vast team van ervaren medewerkers die je graag meenemen op de bouw om je alles over het vak te leren. Want zeg nou zelf, je leert pas echt iets door het te doen. Op het moment dat je bij ons meeloopt weet je zeker dat je klaargestoomd wordt voor de praktijk.

Strijker Groep beschikt over een mooie groep medewerkers, zowel oudere medewerkers met veel ervaring als jonge medewerkers die nieuw op de arbeidsmarkt zijn. Momenteel zijn er verschillende stagelopers en scholieren bij ons actief die wij de fijne kneepjes van het vak over proberen te brengen.

Mogelijkheden van scholing.

De mogelijkheden van de scholing zijn breed, je kunt bijvoorbeeld bij ons stagelopen maar ook in de vorm van BBL aan het werk. Zo leer je op school de theorie en pas je die bij ons in het werkveld toe. Strijker Groep draagt graag een steentje bij aan het opleiden van de toppers van de toekomst.

Interesse in een plek binnen Strijker Groep?

Dus lijkt het jou leuk om in de praktijk ervaring op te doen bij Strijker Groep? Laat dan van je horen, wij helpen je graag verder! Neem contact op door te bellen naar 0528-321586 of stuur een mailtje naar info@metselbedrijfstrijker.nl. Je bent ook van harte welkom op ons kantoor om een persoonlijk gesprek aan te gaan.

Dankzij ons sterke team en ons eigen materieel kunnen wij snel aan de vraag van opdrachtgevers voldoen.

We doen er alles aan om vakwerk te leveren, natuurlijk voor een redelijke prijs. En we houden ons aan onze afspraken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project