Metselbedrijf Strijker - Steenwijk

8 renovatie woningen - Steenwijk

Welkom bij ons recente renovatieproject in Steenwijk, in opdracht van Hunebouw uit Hoogeveen. Bij dit project hebben we 8 woningen gerenoveerd en getransformeerd tot moderne en duurzame wooneenheden. Als vertrouwde partner van Hunebouw hebben we met zorg en vakmanschap aan dit project gewerkt.

Projectoverzicht:

Details:
Deze renovatie omvatte het transformeren van bestaande woningen tot moderne en energiezuinige wooneenheden. In nauwe samenwerking met Hunebouw hebben we de woningen voorzien van nieuwe isolatie en onze innovatieve steenstrips aangebracht. Hiermee hebben we niet alleen de esthetiek verbeterd, maar ook de energie-effici├źntie van de woningen verhoogd.

Status:
Het renovatieproces is nagenoeg voltooid, met slechts een paar kleine afwerkingspuntjes die nog moeten worden afgerond. Over het geheel genomen zijn we tevreden met het resultaat van dit project. Onze ervaring in het verwerken van isolatie in combinatie met steenstrips heeft bewezen dat bestaande woningen effectief kunnen worden verduurzaamd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Steenstrips - Hippocrateslaan Groningen

BrickStrip – Hippocrateslaan Groningen

Bekijk project