Hoogeveen gevelverduurzaming Strijker

BrickStrip

Samen met Bouwcenter Concordia hebben we een nieuw systeem voor steenstrip-verlijming ontwikkeld, BrickStrip. Dit is in samenwerking met sterke en betrouwbare partners gerealiseerd. De betrokken partijen staan garant voor hun aandeel in dit systeem. Alle componenten zijn op elkaar afgestemd en getest. Daar waar nodig zijn de te verwerken materialen voorzien van CE-certificaten, DoP-verklaringen en ETA.

Waarom BrickStrip?

BrickStrip is er een kant-en-klaar geventileerd systeem voor één totaalprijs. Voor de afnemer is dit een duidelijk verhaal, zonder verrassingen of kleine lettertjes achteraf. Daarbij is er zekerheid over de kwaliteit. De materialen zijn waar nodig gecertificeerd én onderling in samenhang getest. Niet alleen de materialen zijn gecertificeerd, maar ook de afwerker van dit prachtige systeem.

De mogelijkheden met BrickStrip zijn groot. Er is een grote mate van vrijheid in het ontwerp en een uitgebreid leveringsprogramma. Naast de, uit metselstenen gezaagde steenstrips, zijn er ook gebakken, keramische ECO-steenstrippen leverbaar. Deze bevatten 70% minder grondstoffen en hebben een reductie van energie van wel 50%.

BrickStrip is tevens voegloos te verwerken. Daarnaast is hij zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor nieuwbouw en renovatie. In alle opzichten is BrickStrip een sterk, duurzaam en flexibel systeem.

De voordelen van BrickStrip

Dit unieke, vernieuwde systeem heeft vele voordelen. Met de optie ECO-steenstrippen is  BrickStrip een bewuste en ecologische keuze. Bij de productie van ECO-steenstrippen is 70% minder grondstof nodig en er wordt 50% minder energie verbruikt t.o.v. gezaagde metselstenen. De lichtgewicht constructie betekent een enorme besparing op de fundering.

Naast de ecologische voordelen zijn er meer voordelen voor de klant. Door de vernieuwde techniek is BrickStrip bestand tegen allerlei weersinvloeden én tegen trillingen. Hierdoor kan er ook aardbevingsschade mee hersteld en voorkomen worden. Tijdens de verwerking van BrickStrip zijn er geen metselwerkzaamheden nodig waardoor het snel en makkelijk te verwerken is.

Bouwen met BrickStrip

De erkende bouwonderneming zorgt voor de correcte verwerking van het ventilatieprofiel of ventilatie roosters, de geïmpregneerde latten en het grijs gekleurde MAGOXX®Board-Facade. Dit allemaal volgens de verwerkingsvoorschriften van BrickStrip. Strijker Afbouw B.V. draagt zorg voor de juiste afwerking. Dit wordt gedaan met de volgende voorgeschreven materialen:

Strijker Afbouw B.V. waarborgt kwaliteit door onder andere aangesloten te zijn bij Stichting Gevelgarantie. Mocht er binnen de garantietermijn schade optreden, dan zorgt deze stichting voor herstel. Samen met deze stichting biedt Strijker Groep financiële en bouwtechnische zekerheid voor het product. Dit gebeurt door uitgebreide kwaliteitszorg te koppelen aan een garantieverzekering. Kortom: dubbele zekerheid. De hoge kwaliteit van de BrickStrip en de garantie van de Stichting!

Welke zekerheden biedt BrickStrip?

Strijker Groep waarborgt kwaliteit door onder andere aangesloten te zijn bij Stichting Gevelgarantie. Mocht er binnen de garantietermijn schade optreden, dan zorgt deze stichting voor herstel. Samen met deze stichting biedt Strijker Groep financiële en bouwtechnische zekerheid voor het systeem. Dit gebeurt door uitgebreide kwaliteitszorg te koppelen aan een garantieverzekering. Kortom: dubbele zekerheid. De hoge kwaliteit van BrickStrip en de garantie van de Stichting!

Bekijk hier de website van Concordia, vol met meer informatie over BrickStrip!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Metselbedrijf Kampen

Het Onderdijks Kampen

Bekijk project
Vensterschool Groningen

Kindcentrum Groningen

Bekijk project
Leyhoeve metselwerken flat

Leyhoeve Groningen

Bekijk project