Metselbedrijf Groningen

Metselbedrijf Groningen

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partij op het gebied van grootschalige metselprojecten, dan bent u bij Strijker Groep aan het juiste adres. Metselbedrijf Strijker heeft in Groningen verschillende grootschalige projecten afgerond.

Contact

Metselbedrijf Groningen

Sinds 2003 staan ​​wij bij Strijker Groep garant voor de beste metselwerken Daarnaast hebben we onze dienstverlening uitgebreid met Strijker Afbouw: BrickStrip.  Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op Brickstrip.nl. Dankzij ons vaste team van meer dan 30 professionals kunnen wij deze werkzaamheden snel en effectief uitvoeren. Naast onze vaste werknemers, maken we gebruik van freelancers die ons vaak helpen.

De methode is gebaseerd op twee principes:

 • Goede werksfeer binnen ons team
 • Tevreden klant

Deze twee kernwaarden staan ​​bij ons hoog in het vaandel; kwaliteit leveren is echt waar we voor staan. Wanneer de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook. Het is ook erg belangrijk dat onze medewerkers plezier in hun werk hebben. Zonder onze gemotiveerde medewerkers kunnen wij de mooiste projecten niet realiseren, dus een goede werksfeer is essentieel voor een goed resultaat.

Metselbedrijf in Groningen

Wij begrijpen als geen ander dat productkwaliteit essentieel is voor de klant. Een tevreden klant is voor ons het ultieme doel bij elke opdracht. Dit bereiken we door de inzet van onze gemotiveerde professionals. Wij geloven in de kracht van personeel! Een goed product is immers mensenwerk. In tegenstelling tot andere onderaannemers hebben wij vaste medewerkers in dienst. Zo weten we zeker dat we allemaal vakbekwaam zijn en passie hebben voor het vak.

Betrouwbaarheid bij het metselen

Bij Metselbedrijf Strijker kunt u erop vertrouwen dat de service goed wordt verleend. Dankzij de goede leiding, de juiste mannen op de bouwplaats en de hechte contacten weet iedereen waar hij aan toe is, dat weet het personeel, maar ook onze opdrachtgevers zijn hiervan de laatste jaren overtuigd! Ieder project heeft een voorman die garant staat voor de kwaliteit en voortgang van de productie. Daarnaast komen ze regelmatig op kantoor om te bespreken hoe we onze prestaties keer op keer kunnen verbeteren. In dienst van Strijker Afbouw: BrickStrip hebben we nu een bijzondere samenwerking. Dankzij de samenwerking met Bouwcenter Concordia kunnen wij BrickStrip aanbieden. BrickStrip is een totaalsysteem, bekijk de voordelen door op bovenstaande link te klikken.

Ervaren metselbedrijf in Groningen

Hoe houden we het personeel gemotiveerd? Wie zijn de beste medewerkers? Kunnen we ervaring combineren met de nieuwste kennis? Hoe kunnen we onze klant het beste bedienen? Allemaal zaken waar de Strijker Groep voornamelijk mee bezig is.

Waar veel bedrijven zich richten op jonge werknemers, is dat bij Strijker niet het geval. Wij geloven in een combinatie van ervaring en nieuwe kennis. Onze professionals vormen dan ook een gemêleerde groep. Daarom blijven we investeren in ons personeel. Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd waarbij het team op de hoogte wordt gehouden van het bedrijf en is er ook aandacht voor teambuilding en ontspanning. Zoals eerder aangegeven bestaat ons team qua leeftijd uit een gemêleerde groep wat niet wegneemt dat op iedere constructie van ons een doorgewinterde medewerker zit die alles van het vak weet. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over het maken van fouten! Kwaliteit staat altijd voorop!

Dankzij ons sterke / ervaren team en ons eigen materieel kunnen wij snel aan de vraag van opdrachtgevers voldoen.

We doen er alles aan om vakwerk te leveren, natuurlijk voor een redelijke prijs. Afspraak is afspraak, wij leveren altijd wat er vooraf afgesproken wordt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

 • 1783

  Projecten afgerond

 • 38

  Renovaties gedaan

 • 311

  Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project