Sonnet en Kwatrijn Assen Metselwerk Strijker

Sonnet en Kwatrijn, Assen

In een groene omgeving vlakbij het Asserbos zijn twee appartementencomplexen gerealiseerd. De complexen Sonnet en Kwatrijn zijn gebouwd in de wijk Westerpark. Alle dertig appartementen zijn gasloos en energiezuinig. Daarnaast is er een parkeerkelder aanwezig.

 

Sonnet en Kwatrijn

Kenmerkend voor de nieuwe appartementencomplexen zijn de horizontale lijnen in de gevel met daartussen de woonverdiepingen. De bewoners hebben een appartement met hoogwaardig afwerkingsniveau, geschikt voor de toekomst. Door middel van maatschappelijk omgevingsmanagement is er alles aangedaan om omwonenden te ontzien. Overlast is hierdoor minimaal geweest. Strijker Groep is verantwoordelijk geweest voor het metselwerk. Met ongeveer 100 000 stenen is er binnen een periode van vier maanden gewerkt aan twee prachtige wooncomplexen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselwerk Oosterhaar – Haren

Bekijk project

Metselwerk Wonen in Groengaard – Meerstad

Bekijk project

Metselwerk Johannes Vermeerstraat – Groningen

Bekijk project