Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk - Project De Heerlickheyt

Afgelopen periode hebben wij het metselwerk van bijna 30 recreatiewoningen voor project “De Heerlickheyt” in Hoogersmilde mogen opleveren. Mede dankzij een zeer professionele samenwerking met Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink B.V. hebben wij dit project succesvol kunnen afronden

Nieuwbouw Recreatiewoningen Hoogersmilde

Afgelopen periode hebben wij het metselwerk van bijna 30 recreatiewoningen voor project “De Heerlickheyt” in Hoogersmilde mogen opleveren. Mede dankzij een zeer professionele samenwerking met Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink B.V. hebben wij dit project succesvol kunnen afronden. 
 
Tijdens dit mooie project zijn verschillende leerling-metselaars en stagelopers begeleid door een leermeester vanuit Strijker Groep. Deze jonge metselaars voeren alles uit van A-tot-Z om zo veel mogelijk ervaring op te doen in de praktijk. Het is mooi om te zien dat ons mooie vak weer leeft onder de jongeren! 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project

Metselwerk – 30 appartementen Appingedam

Bekijk project