Metselbedrijf Strijker

38 appartementen - Appingedam

Welkom bij ons nieuwste project: 38 appartementen in Appingedam, in samenwerking met aannemer Vuurboom en ontworpen door Martini Architecten, mochten wij de wooncomplexen van metselwerk voorzien. De verwachte oplevering is medio 2024, waarna de nieuwe bewoners hun intrek kunnen nemen. Gedurende ongeveer 2 jaar hebben we met toewijding aan dit project gewerkt, en we zijn trots op het resultaat.

Projectoverzicht:

Details: Dit project omvat de bouw van 38 moderne appartementen, ontworpen om comfort en kwaliteit te bieden aan toekomstige bewoners. Metselbedrijf Strijker heeft zich gedurende ongeveer 2 jaar ingezet om deze appartementen te realiseren, met aandacht voor vakmanschap en precisie.

Verwachte oplevering: Medio 2024 zullen de appartementen gereed zijn voor bewoning. Dit biedt de nieuwe bewoners de mogelijkheid om te genieten van eigentijdse en comfortabele woonruimtes in een mooie omgeving.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project

Metselwerk – 30 appartementen Appingedam

Bekijk project