Gevel metselwerk Strijker

Metselwerk

Kwalitatief hoogwaardig metselwerk vindt u bij Strijker. Ons vakkundig personeel werkt iedere dag met veel plezier aan de projecten om zo het beste resultaat neer te zetten. De dienst omvat meerdere onderdelen:

 • Metselwerk
 • Verlijmen van kalkzandsteen- blokken/elementen
 • Voegwerk
 • Pointmaster

Pointmaster

Het doorstrijken van metselwerk gebeurt met pointmaster. Hiermee kan de metselaar voegen gelijkmatig doorstrijken. Voordelen van de techniek is dat de voeg harder wordt dan met het traditionele metsel- en voegwerk. De muur is dan onderhoudsarm én steviger. Kortom: mooi en waardeverhogend voor het gebouw.

Voegwerk

Strijker Groep voert metselwerk uit met een doorstrijkvoeg. Middels de doorstrijkmethode werkt de metselaar voegen direct af. Achteraf voegen is een traditionele manier van afwerken. De meest voorkomende voegtypen zijn “Platvol geborsteld” en “Glad iets verdiept.” Knipvoeg, gesneden voeg, schaatsvoeg en schaduwvoeg zijn exclusieve varianten

Lijmwerk

Binnenmuren worden vaak uitgevoerd met KZS-blokken. Hiervan zijn twee systemen:

 1. Handzame blokken. Deze worden verdeeld in schoonwerk (vellingkantblokken) en vuilwerk blokken. Afwerking gebeurt middels een stuclaag.
 2. Lijmelementen: Deze zijn geschikt voor seriematige bouw. Deze zijn geschikt voor seriematige bouw. Ze worden verwerkt met een lijmkraan en afgewerkt met een stuclaag.

Aardbevingsschade

In- en rondom de provincie Groningen is er veel schade aan huizen. De oorzaak hiervan zijn de aardbevingen, die ontstaan door gaswinning. Muren en gevels hebben het flink te verduren en er ontstaan scheuren. Bij Strijker zijn echte vakmensen in dienst die weten hoe ze deze schade aan moeten pakken. Het resultaat? Een schadevrij huis!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

 • 1783

  Projecten afgerond

 • 38

  Renovaties gedaan

 • 311

  Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

BrickStrip Leeuwarden

BrickStrip Leeuwarden

Bekijk project
Atlas en House of Groningen metselwerk

Atlas en House of Groningen

Bekijk project
Metselbedrijf Kampen

Het Onderdijks Kampen

Bekijk project