Metselwerk Tolbert

Nieuw Sintmapark, Tolbert

Nieuw Sintmapark is gelegen in een rustige omgeving vol prachtige natuur. Het nieuwbouwproject omvatte 32 woningen en 8 vrije kavels. De woningen zijn allemaal al verkocht en worden zeer binnenkort, in het najaar van 2020, opgeleverd.

Nieuw Sintmapark, Tolbert

Op Nieuw Sintmapark zijn acht nieuwe rij- en hoekwoningen en acht vrijstaande woningen gebouwd. Allemaal beschikken ze over het Fijn Wonen-label.De comfortabele woningen zijn duurzaam, energiezuinig en gasloos. Ze zijn tevens voorzien van PV-panelen, een luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming, een vorstvrije buitenkraan en kunststof kozijnen. Strijker Groep heeft meegeholpen aan de korte bouwtijd. Door een strakke planning is er in twee maanden het totale metselwerk gedaan. Dit is mede gelukt door een fantastische samenwerking met Van Wijnen, die we nu verder aan het uitbreiden zijn.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselwerk Oosterhaar – Haren

Bekijk project

Metselwerk Wonen in Groengaard – Meerstad

Bekijk project

Metselwerk Johannes Vermeerstraat – Groningen

Bekijk project