Metselwerk Wonen in Groengaard - Meerstad

De verkoop van 21 woningen van het nieuwbouwproject ‘Wonen in de Groengaard’ is gestart. Belangstellenden die graag in aanmerking willen komen voor de woningen kunnen zich online inschrijven via wonenindegroengaard.nl

Project ‘Wonen in de Groengaard ‘

Project Groengaard ligt in de wijk Groenewei, dit ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis naast Park Meerstad en het Woldmeer. De wijk is nog in ontwikkeling, maar wordt rijk aan groene binnenplaatsen en dorpse straatjes die verbonden worden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. De wijk ligt direct aan Park Meerstad. Aan de oostzijde komt een buurtsuper en een tweede basisschool met kinderopvang. In totaal komen er zo’n 350 woningen in Groenewei te staan. Het metselwerk van het pand is verzorgd door Metselbedrijf Strijker.

De 16 patiowoningen zijn voorzien van prachtig metselwerk in tegelverband zoals op onderstaande foto te zien is. De verwachting is dat het gehele project begin 2022 afgerond wordt. De herenhuizen in het project liggen op de kop van het deelplan en trekken van afstand de aandacht door verspringende gevels en verschil in bouwvolume. De gevel wordt afwisselend in halfsteensverband en wildverband gemetseld.

Bent u enthousiast over dit project en ontvangt u graag meer informatie, dan kunt u ook contact opnemen met ons via onze contactpagina. Bekijk meer van onze projecten op onze projectpagina, wij lichten onze dienst toe op onze metselwerk-pagina.

In samenwerking met:

Aannemer:    Bouwonderneming Gebroeders Benus B.V. te Musselkanaal

Architect:      MIX Architectuur te Ede

Makelaar:      Pandomo Makelaars

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselwerk Oosterhaar – Haren

Bekijk project

Metselwerk Wonen in Groengaard – Meerstad

Bekijk project

Metselwerk Johannes Vermeerstraat – Groningen

Bekijk project