Metselbedrijf Assen - Metselbedrijf Strijker

Natuursteen Metselbedrijf - Van der Valk Assen

Bij Van der Valk in Assen hebben wij het nieuwe wellness gebouw met 600 vierkante meter natuurstenen mogen metselen! Wij zijn trots op het vakmanschap die tijdens deze periode is toegepast.

Metselwerk Natuurstenen Exterieur – Van der Valk Assen

Afgelopen periode hebben wij het wellness gebouw van Van der Valk Assen mogen bekleden met natuurstenen. In een professionele samenwerking met Natuurgevelsteen en Koenen Bouw, hebben wij dit project vakkundig kunnen opleveren. Tijdens dit project hebben wij het gebouw met circa 600 vierkante meter natuurstenen gemetseld. Deze manier van metselen was voor onze mannen een mooie uitdaging, met als resultaat een gebouw dat niet alleen modern, maar ook een prachtige natuurlijke uitstraling heeft! Bekijk hier de drone beelden die tijdens dit project gemaakt zijn!

Metselwerk Natuurstenen Interieur – Van der Valk Assen

Wij hebben tevens het interieur van het nieuwe wellness van Van der Valk mogen metselen. De binnenmuren, de trappen en de haard zijn net als het exterieur voorzien van natuurstenen en zorgen voor nog meer ontspanning tijdens de wellness. Hieronder zijn foto’s van het resultaat te zien!

Natuursteen Metselbedrijf

Metselbedrijf Strijker is werkt al jaren samen met natuursteen leveranciers. Het metselen van natuursteen is precisiewerk waar ervaring en kennis samenkomen. Het verwerken van natuursteen in gebouwen zorgt voor een prachtig resultaat. Benieuwd naar meer van dit soort projecten? Bekijk dan hier bijvoorbeeld eens ons project in Exloo, waarbij wij een aantal prachtige villa’s hebben mogen voorzien van natuurstenen.

Waarom natuursteen?

Natuursteen wordt eigenlijk altijd gebruikt omdat het een prachtig eindresultaat oplevert. Er zijn veel verschillende manieren om natuursteen toe te passen, wij hebben tot op heden enkel nog gewerkt met metselen op een ruwe wijze, er zijn echter veel verschillende mogelijkheden om natuursteen te verwerken in gevels en gebouwen. Kijk voor meer afgeronde projecten met natuursteen op de website van Natuurgevelsteen.

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project
Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project