Nieuwbouw Johannes Vermeer straat Groningen

In september 2020 zijn de woningen aan de Johannes Vermeerstraat afgebroken. We metselen hier 58 nieuwe huurwoningen in 2 woongebouwen.

Nieuwbouw Johannes Vermeer straat Groningen.

45 woningen vallen in de sociale huur en 13 woningen in de midden huur (huurprijs tussen € 750 en € 1000). Er komen 46 appartementen met 2 slaapkamers, en 12 appartementen met 3 slaapkamers. De woningen zijn allemaal gelijkvloers en beide gebouwen hebben een lift. Nijestee vindt het belangrijk dat bewoners oud kunnen worden in hun eigen wijk. Het metselwerk van het pand is verzorgd door Metselbedrijf Strijker.

Bent u enthousiast over dit project en ontvangt u graag meer informatie, dan kunt u ook contact opnemen met ons via onze contactpagina. Bekijk meer van onze projecten op onze projectpagina, wij lichten onze dienst toe op onze metselwerk-pagina.

In samenwerking met:

Aannemer:     Plegt-Vos

Architect:       VDP Architecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselwerk Oosterhaar – Haren

Bekijk project

Metselwerk Wonen in Groengaard – Meerstad

Bekijk project

Metselwerk Johannes Vermeerstraat – Groningen

Bekijk project