Prisma College Arnhem - BrickStrip Strijker Afbouw

Voortgang BrickStrip Arnhem - Prisma College

Momenteel zijn wij druk bezig met het verlijmen van 600m2 BrickStrip voor Het Prisma College in Arnhem. In opdracht van Hegeman Bouw & Infra B.V. mogen wij hèt meest complete steenstrip-verlijming-systeem BrickStrip, toepassen op dit prachtige project.

BrickStrip toepassen in Gelderland.

Het project in Arnhem bestaat uit 600m2. Op het moment zijn we in de afrondende fase als we praten over het verwerken van de BrickStrip in het project. Enkele voorbeelden van BrickStrip zijn:

 • Grote vrijheid in ontwerpen, creativiteit voor de architect
 • Onafhankelijk van metselaars (schaars, duur, weersafhankelijk)
 • Geschikt voor nieuwbouw, verbouw, renovatie èn restauratie
 • Lichtgewicht (prefab)bouwen, dus minder fundering

De voordelen van ECO-steenstrippen t.o.v. metselstenen zijn:

 • 75% lichter in gewicht.
 • 70% minder grondstoffen nodig
 • 50% minder energie nodig tijdens de productie

BrickStrip is een vertrouwde samenwerking tussen de volgende partners:

Bouwcenter Concordia , Strijker Afbouw ,  XL-Panel, Sinh Building SolutionsMirari NederlandNatuurgevelsteen, Vandersanden, Remix Droge Mortel

Het mag daadwerkelijk BrickStrip genoemd worden als de partners bijdragen aan het project, mocht er een ander bedrijf meewerken valt het niet meer onder BrickStrip.

Over het Prisma College – Arnhem.

In opdracht van De Onderwijsspecialisten is de nieuwbouw een samenwerking van Hegeman Bouw & Infra B.V., De Groot Installatiegroep, Van Rossum Raadgevende Ingenieurs B.V., ZRi en Wiersema Architecten. De oplevering staat gepland in april 2022. Daar kijkt iedereen natuurlijk enorm naar uit, kun je niet wachten en ben je benieuwd naar het eindresultaat; bekijk hier een video van het ontwerp van het Prisma College in Arnhem.

Strijker Groep in Gelderland.

Naast dit project in Arnhem, is de Strijker Groep in verschillende locaties in Gelderland actief. In Apeldoorn hebben we een tijd geleden verschillende woningen opgeleverd met prachtig metselwerk. Bekijk meer over dit project op deze pagina!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

 • 1783

  Projecten afgerond

 • 38

  Renovaties gedaan

 • 311

  Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project
Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project