Metselbedrijf Strijker Apeldoorn

14 woningen gemetseld Apeldoorn

Het project in Apeldoorn is afgerond. Het bestond uit het metselen van 16 woningen in opdracht van De Gilden. Bekijk hieronder het resultaat.

Metselbedrijf Apeldoorn

De afgelopen tijd hebben we in Apeldoorn hard gewerkt aan het realiseren van 14 levensloop bestendige woningen. Wij hebben dit project succesvol kunnen afronden dankzij een professionele samenwerking met De Gilden Groep. De Gilden Groep en Metselbedrijf Strijker werken vaker samen aan projecten, meer projecten zijn te vinden in onze projecten pagina.

Metselbedrijf Strijker

Onderstaand zijn een aantal foto’s te zien van het prachtige resultaat dat Metselbedrijf Strijker geleverd heeft. Alles is volgens planning verlopen. Ondertussen zijn alle woningen verkocht en de oplevering is aanstaande! Bent u benieuwd naar de resultaten van andere metselprojecten? Bekijk dan hier onze andere afgeronde metselwerken. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de projecten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project

Metselwerk – 30 appartementen Appingedam

Bekijk project