Metselwerk Haren Strijker

32 nieuwbouw woningen in Haren

In Haren zijn wij momenteel bezig met het metselen van 32 nieuwbouw woningen, de woningen bestaan uit levensloop bestendige woningen en gezinswoningen. In samenwerking met Paas bv.

Nieuwbouw Haren

Momenteel zijn wij bezig met het metselen van 32 NOM-woningen in Oosterhaar Haren. 26 van deze 32 woningen worden levensloop bestendig gebouwd. Naast de 26 levensloop bestendige woningen komen er ook 6 NOM-Gezinswoningen, zo blijft de buurt geschikt voor alle doelgroepen. Dankzij een professionele samenwerking met Paas B.V., kunnen wij dit project vakkundig afronden. Onze taak binnen het project is om de gevels van metselwerk te voorzien, we zijn hier nog vele weken/maanden bezig om alles af te ronden.
 
Binnenkort zullen wij het eindresultaat met jullie delen! Voor meer van dit soort projecten kunt u kijken op deze link.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project

Metselwerk – 30 appartementen Appingedam

Bekijk project