Metselwerk Oosterhaar - Haren

In haren hebben wij het project ‘Oosterhaar’ af weten te ronden met succes. 32 NOM-woningen zijn opgeleverd.

Op dit moment zijn wij klaar met het metselen van 32 NOM-woningen in Oosterhaar Haren. 26 van deze 32 woningen zijn levensloop bestendig gebouwd. Naast de 26 levensloop bestendige woningen zijn er ook 6 NOM-Gezinswoningen, zo blijft de buurt geschikt voor alle doelgroepen. Dankzij een professionele samenwerking met Paas B.V., hebben wij dit project vakkundig afgerond. Onze taak binnen het project is om de gevels van metselwerk te voorzien, met trots hebben wij dan ook het eerste gedeelte af mogen ronden.

Eerste gedeelte opgeleverd in 2021.

Wij hebben in 2021 16 van de 32 woningen mogen voorzien van ons metselwerk. Wij zijn trots dat wij het eerste gedeelte op professionele wijze hebben mogen opleveren. Wij hebben deze lijn goed doorgetrokken in 2022, alles is met succes afgerond. Bent u benieuwd naar de voortgang van het metselwerk? Onderstaand is een filmpje te zien uit 2021, toen het project bijna volledig afgerond is.

Nul Op de Meter (NOM-woningen)

Van het totale project worden 6 NOM-Gezinswoningen gerealiseerd. In een Nul op de Meter-woning wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd. Dit gebeurt door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Voorheen waren er op deze locatie 60-jaren gezinswoningen aan de Ridderspoorweg, Windeweg en Anjerlaan te vinden. Het merendeel van deze woningen worden levensloopbestendig gebouwd waarbij de begane grond is voorzien van een slaapkamer en badkamer.

Metselwerk Groningen

Naast dit project in Haren, is Metselbedrijf Strijker op nog een aantal locaties in de provincie Groningen te vinden. Bent u benieuwd naar de metselwerken in Groningen of onze andere projecten? Bekijk dan hier al onze projecten in Groningen en omstreken!

Hieronder zijn een aantal foto’s te vinden van het project, onderstaand is ook een filmpje te zien van het resultaat. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan contact op via onze contactpagina.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselwerk Oosterhaar – Haren

Bekijk project

Metselwerk Wonen in Groengaard – Meerstad

Bekijk project

Metselwerk Johannes Vermeerstraat – Groningen

Bekijk project