Metselwerk - Lelystad

Metselwerk woonwijk Lelystad!

‘Vrijheid’, dit is wat centraal staat bij de nieuwe woonwijk in Lelystad die wij hebben mogen voorzien van een knap staaltje metselwerk! Voor dit project hebben wij acht woningen mogen voorzien van metselwerk in combinatie met verschillende soorten stenen.

Metselwerk nieuwe woonwijk Lelystad

Met trots hebben wij het metselwerk van acht woningen in de nieuwe woonwijk in Lelystad mogen opleveren. Op een prachtig gelegen locatie waar het centrum op loopafstand is, is deze woonwijk gerealiseerd. Door de vrijheid bij de kopers is iedere woning anders van vorm en kleur, dit zorgt voor prachtige beelden! De woningen staan in de ‘Parkwijk’ en zijn in een zeer professionele samenwerking met Van Wijnen gerealiseerd en opgeleverd.

Bent u benieuwd naar meer van dit soort projecten? Bekijk dan hier onze overige projecten of hier voor onze Facebook pagina die vol staat met interessante informatie en prachtige beelden!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project

Metselwerk – 30 appartementen Appingedam

Bekijk project