IJsselmuiden Metselbedrijf Strijker

16 woningen gemetseld IJsselmuiden

In IJsselmuiden hebben wij meegewerkt aan het realiseren van 16 woningen. In samenwerking met De Gilden Groep hebben we het plan “Het Meer” met succes afgerond

Metselbedrijf Strijker in IJsselmuiden

De afgelopen tijd hebben we in IJsselmuiden hard gewerkt aan het realiseren van 16 woningen. Alle projectmatige nieuwbouwwoningen zijn op Het Meer nu verkocht. Wij hebben dit project succesvol kunnen afronden dankzij een professionele samenwerking met De Gilden Groep.

Strijker & De Gilden Groep

Het afgelopen jaar heeft Metselbedrijf Strijker vaker samengewerkt met De Gilden Groep. Zo hebben wij dit mooie project in IJsselmuiden af mogen ronden, daarnaast hebben we het project in Apeldoorn afgerond en werken we samen aan een project in Wezep. Tot op heden

Onderstaand zijn een aantal foto’s te zien van het prachtige resultaat dat Metselbedrijf Strijker geleverd heeft. Alles is volgens planning verlopen. Ondertussen zijn alle woningen verkocht en de oplevering is aanstaande! Bent u benieuwd naar de resultaten van andere metselprojecten? Bekijk dan hier onze andere afgeronde metselwerken. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de projecten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project

Metselwerk – 30 appartementen Appingedam

Bekijk project

Metselwerk Oosterhaar – Haren

Bekijk project