Vensterschool Groningen

Vensterschool Groningen

Met veel vakmanschap en goede samenwerkingen hebben wij het metselwerk mogen verzorgen op de oude Treslinglocatie. Het gebouw zal gaan dienen voor een kindcentrum voor openbaar onderwijs!

Metselwerk Kindcentrum Groningen

Op deze goed gelegen locatie hebben wij het metselwerk voor de Vensterschool Groningen opgeleverd aan de Oosterparkwijk in Groningen. In een zeer professionele samenwerking met Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf BV is dit project succesvol afgerond. Het pand zal gebruikt worden als kindcentrum voor openbaar onderwijs. Het kindcentrum wordt het nieuwe onderkomen voor de Siebe Jan Bouwmaschool, Borgmanschool locatie Vinkenstraat en SKSG Pierewiet. Bekijk hieronder de foto’s van het afgeronde project!

 

Meer van dit soort metselwerken?

Bent u benieuwd naar meer van dit soort projecten of benieuwd welke projecten wij nog meer (recent) hebben opgeleverd? Bekijk dan hier de pagina met de meeste recente projecten of neem contact met ons op via het contactformulier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project

Metselwerk – 30 appartementen Appingedam

Bekijk project