Metselbedrijf Drenthe

Metselbedrijf Drenthe

Strijker Groep bestaat uit verschillende onderdelen. Metselbedrijf Strijker is hier het grootste onderdeel van, het bedrijf bestaat al vele jaren en heeft al vele prachtige projecten op naam staan.

Metselbedrijf Drenthe

Wij van Strijker Groep staan vanaf 2003 garant voor de beste metselwerken. Sinds 2021 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met Strijker Afbouw: BrickStrip. Meer informatie hierover is te vinden op Brickstrip.nl. Deze werkzaamheden kunnen wij snel en effectief verrichten door ons vaste team van meer dan 30 vakmensen. Naast de 30 mensen die vast in dienst zijn maken wij veel gebruik van zzp’ers die ons vaak helpen.

De werkwijze gaat volgens twee uitgangspunten:

 1. Goede werksfeer binnen ons team
 2. Een tevreden klant

Bij ons staan deze twee kernwaarden hoog in het vaandel; het leveren van kwaliteit is echt waar wij voor staan. De klant moet eerst tevreden zijn, dan pas zijn wij dat. Wat daarnaast van groot belang is dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. Zonder onze gemotiveerde personeel kunnen wij de mooiste projecten niet afronden, een goede werksfeer is dus van levensbelang voor goed resultaat.

Metselwerk in Drenthe

We begrijpen als geen ander dat kwaliteit van het product essentieel is voor de klant. Een tevreden klant is voor ons bij iedere klus weer het ultieme doel. Dit bereiken wij door de inzet van onze gemotiveerde vakmensen. Wij geloven namelijk in de kracht van personeel! Een goed product is immers mensenwerk. In tegenstelling tot andere onderaannemers hebben wij vast personeel in dienst. Zo zijn wij er zeker van dat we allemaal bekwaam zijn en een passie hebben voor het vak.

Betrouwbaarheid bij het metselen

Bij Metselbedrijf Strijker kunt u ervan uitgaan dat de dienst goed geleverd wordt. Dankzij de goede leiding, de juiste mannen op de bouw en de nauwe contacten weet iedereen waar hij aan toe is, het personeel weet dat, maar onze opdrachtgevers zijn hier de laatste jaren ook van overtuigd!

Ieder project heeft een voorman die garant staat voor de kwaliteit en de voortgang van de productie. Daarnaast komen zij regelmatig op kantoor om samen te bespreken hoe we onze prestaties keer op keer kunnen verbeteren. Bij de diensten van Strijker Afbouw: BrickStrip hebben we nu een speciale samenwerking. Door de samenwerking met Bouwcenter Concordia kunnen we BrickStrip aanbieden. BrickStrip is een totaalsysteem, bekijk de voordelen ervan door op de link hierboven te klikken.

Ervaren metselbedrijf in Drenthe

Hoe houden wij het personeel gemotiveerd? Wie zijn de beste werknemers? Kunnen we ervaring combineren met de nieuwste kennis? Hoe kunnen we onze klant het beste bedienen? Dit zijn allemaal vraagstukken waar de Strijker Groep zich erg mee bezig houdt.

Waar veel bedrijven zich richten op de jonge medewerkers, is dit bij Strijker niet het geval. Wij geloven in een combinatie van ervaring en nieuwe kennis. Onze vakmensen vormen dan ook een gemêleerd gezelschap. Hierom blijven wij continu investeren in ons personeel. Regelmatig worden er samenkomsten georganiseerd waarbij het team geüpdatet wordt over het bedrijf en er ook aandacht is voor teambuilding en ontspanning. Ons team bestaat, zoals eerder aangegeven, uit een gemengd gezelschap op het gebied van leeftijd, dat neemt niet weg dat op iedere bouw van ons een doorgewinterde medewerker rondloopt die alles van het vak weet. U hoeft dus nooit bang te zijn dat er fouten gemaakt worden! Kwaliteit staat altijd voorop!

Dankzij ons sterke / ervaren team en ons eigen materieel kunnen wij snel aan de vraag van opdrachtgevers voldoen.

We doen er alles aan om vakwerk te leveren, natuurlijk voor een redelijke prijs. Afspraak is afspraak, wij leveren altijd wat er vooraf afgesproken wordt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

 • 1783

  Projecten afgerond

 • 38

  Renovaties gedaan

 • 311

  Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project