Voortgang - Renovatiewoning Gieten

In ’t Zand, Groningen, bouwen we een vrijstaande nieuwbouwwoning met onze innovatieve steenstrips en E-Board panelen. Deze systemen zijn veelzijdig inzetbaar voor zowel nieuwbouw als renovatie.

In Gieten zijn we in opdracht van Hunebouw uit Hoogeveen bezig met de renovatie van een bestaande woning. Dit project maakt deel uit van een geheel nieuwe buurt die Hunebouw aan het opbouwen is. Deze woning, die behouden blijft en gerenoveerd wordt, biedt een mooi voorbeeld van onze renovatiemogelijkheden.

Bij dit project hebben we onze innovatieve E-Board systemen en steenstrips toegepast om de woning te verduurzamen. Een belangrijk voordeel van ons systeem is dat de bewoner tijdens het isoleren en het plakken van de steenstrips gewoon in de woning kon blijven wonen. Dit zorgt voor minimale overlast en maximaal comfort.

Om het E-Board systeem stevig te bevestigen, hebben we pluggen in de bestaande muur geboord en geslagen. Dit is een andere aanpak dan bij ons project in ’t Zand, Groningen, waar we de pluggen vastschroefden in cementvezelplaten voor een nieuwbouwwoning. Deze veelzijdigheid toont aan dat onze systemen op verschillende manieren kunnen worden toegepast, altijd duurzaam en op maat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project