Voortgang - Project Heerenveen

Momenteel zijn wij druk bezig met het verwerken van natuurgevelsteenstrippen bij deze prachtige woning in Heerenveen.

Toepassing Natuurgevelsteenstrippen!

Momenteel zijn wij druk bezig met de toepassing van natuurgevelsteenstrippen bij deze prachtige woning in Heerenveen. Naast dat #natuurgevelsteenstrippen esthetisch fraaie projecten oplevert, geeft het de woning karakter en een prachtig natuurlijke uitstraling. Dit alles voeren wij uit in samenwerking met NG | Bouwen met Natuursteen en Bouwbedrijf De Vries Leeuwarden.

Meer over Strijker Afbouw

Strijker Afbouw is onderdeel van Strijker Groep. Samen met Metselbedrijf Strijker B.V. zijn wij de aangewezen partij voor uw gevels, metselwerk en steenstrippen, nieuwbouw en renovatie & BrickStrip®. Met trots kunnen wij melden dat BrickStrip® sinds 10 november jl. een officieel Europees erkend merk is. BrickStrip® is geregistreerd bij “EUIPO” het bureau voor intellectuele eigendom van de Europese unie.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project