BrickStrip

Voortgang - Project BrickStrip

Er wordt op moment hard gewerkt aan het verlijmen van de keramische steenstrippen van Vandersanden. Ter voorbereiding hiervan heeft Hollema Bouw B.V. het MAGOXX®Board op perfecte werkwijze verwerkt!

Toepassing BrickStrip

Momenteel zijn wij druk bezig met het plakken van steenstrippen op de betonwanden van de tunnel inrit bij Ring Zuid in Groningen. We plakken de strippen met cementgebonden lijm.

De zuidelijke ringweg van Groningen is een cruciale verkeersroute die het Noorden met elkaar verbindt. Het project Aanpak Ring Zuid heeft als doel om de toegankelijkheid van de stad en regio te verbeteren, evenals de leefbaarheid en veiligheid. Gedurende de periode van 2016 tot 2021 wordt er een grondige reconstructie van de weg uitgevoerd, met als resultaat een significante transformatie.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project
Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project