Voortgang - Project Aelderholt

Momenteel zijn wij druk bezig met het metselwerk voor 60 vakantiewoningen op het park Aelderholt.

Toepassing Metselwerk!

Momenteel zijn wij druk bezig met het metselwerk voor zestig luxe, comfortabele en duurzame vakantiewoningen op vakantiepark Aelderholt. Het is één van de vele projecten die wij in samenwerking met Van Wijnen mogen realiseren.

Er zullen zestig gloednieuwe vakantiewoningen worden gebouwd op het voormalige golfterrein. Deze woningen worden gecategoriseerd als “Extra Luxe” volgens de normen van Landal en sommige van hen zullen worden uitgerust als wellness- of kinderbungalows. Deze woningen worden volledig gemeubileerd en voldoen aan de BENG-normen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Ze variëren in grootte, van vier tot twaalf personen.

 

Vervolgfase project Aelderholt

Er worden mooie stappen gezet tijdens het project in Aelderholt. De bouw begint serieuze vorm te krijgen en een groot gedeelte van de woningen is opgeleverd. De aankomende tijd wordt het laatste gedeelte gemetseld en volgt het eindresultaat. We worden in ieder geval al erg enthousiast van de beelden:

Afronding van project Aelderholt

Het doel is om het project rond de bouwvakperiode 2023 af te ronden. Het resultaat zal op onderstaande foto’s moeten gaan lijken:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project