Strijker Groep - Eboard

Voortgang - Nieuwbouwwoning in Groningen - 't Zand

In ’t Zand, Groningen, bouwen we een vrijstaande nieuwbouwwoning met onze innovatieve steenstrips en E-Board panelen. Deze systemen zijn veelzijdig inzetbaar voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Over het project

In ’t Zand, Groningen, realiseren we een prachtige vrijstaande nieuwbouwwoning met behulp van onze innovatieve steenstrips. Zoals te zien is op de foto’s, bevestigen we onze E-Board panelen door ze vast te schroeven in een cementvezelplaat. Onze E-Board systemen zijn veelzijdig inzetbaar, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Een goed voorbeeld van de toepassing van onze E-Board systemen is het project in Gieten. Hier boren we eerst in de bestaande woning en slaan we vervolgens de plug in de gevel. Dit maakt ons systeem multifunctioneel en geschikt voor diverse bouwmethoden.

Voortgang van het project

Op dit moment is het plakken van de steenstrips al afgerond. Binnenkort volgt er meer informatie en foto’s van dit project. Wilt u meer weten over Brickstrip en de mogelijkheden voor uw volgende project? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project