Metselwerk Mussel

Voortgang metselwerk Musselkanaal

Wij hebben de afgelopen periode de eerste toren van het project ‘Havenkwartier’ mogen opleveren. Wij zijn op dit moment druk bezig om de tweede toren af te ronden.

Metselwerk torens in Musselkanaal

De afgelopen periode hebben wij het metselwerk voor de eerste toren in Mussel mogen opleveren. Het project bestaat uit twee appartement-complexen en bieden in totaal 18 appartementen. In een professionele samenwerking met Bouwonderneming Gebroeders Benus kunnen wij dit project vakkundig opleveren. Wij zijn druk bezig om ook de tweede toren op te leveren, hier later meer informatie over!

Bent u benieuwd naar meer van dit soort projecten? Bekijk dan hier onze overige projecten of hier voor onze Facebook pagina die vol staat met interessante informatie en prachtige beelden!

Bent u benieuwd naar onze afgeronde projecten? Bekijk dan hier de projecten die wij afgelopen tijd succesvol hebben mogen opleveren.

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project