Metselwerk Hoogersmilde

Voortgang - Metselwerk Hoogersmilde

Op dit moment zijn wij druk bezig met het metselen van verschillende recreatiewoningen in Hoogersmilde. Op deze klus werken ook 4 leerling metselaars mee.

Nieuwbouw Recreatiewoningen Hoogersmilde

In het Drentse Hoogersmilde is Metselbedrijf Strijker bezig met de nieuwbouw van meerdere recreatiewoningen. Metselbedrijf Strijker werkt in opdracht van Poppink mee aan het metselwerk voor de vakantiewoningen. Het mooie aan dit project is dat er 4 leerling metselaars bij aanwezig zijn. Door middel van vakkundige begeleiding krijgen deze jonge metselaars van A-tot-Z alle facetten mee van metselen.

Binnenkort meer updates over dit project. Mocht u andere projecten willen bekijken of andere updates, dat kan op onze updates-pagina en projecten-pagina.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project