Marnixschool-kampen-clickbrick

Voortgang - Project Marnixschool Kampen

Momenteel zijn wij druk bezig met het verwerken van #ClickBrick bij de Marnixschool in Kampen. De huidige Marnixschool en IRIS opvang zullen binnenkort onder één dak samen gaan.

Toepassing van ClickBrick!

Wij zijn een erkend verwerker van de ClickBrick, geautoriseerd door Wienerberger Nederland. Het ClickBrick systeem reduceert het gebruik van bouwstoffen en kenmerkt zich door optimale recycling en resulteert in onderhoudsvrije gevels. Doordat geen voegmateriaal wordt toegepast, zijn uitbloeiingen door vrijkomende kalk uit specie uitgesloten.

Naast dat #ClickBrick esthetisch fraaie projecten oplevert, zorg dit ook voor circulaire en duurzame gevels. Het ClickBrick systeem reduceert het gebruik van bouwstoffen en kenmerkt zich door optimale recycling en resulteert in onderhoudsvrije gevels.

Totaalplaatje Marnixschool Kampen

Voorafgaand aan dit project heeft 19 het atelier een mooie video gerealiseerd om een goed beeld te geven hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Bekijk de video hieronder:

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project
Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project