Project Heycop Utrecht

Voortgang - Project Heycop Utrecht

Strijker Groep is momenteel bezig met het opleveren van project Heycop in Utrecht. De totale oppervlakte van Heycop wordt 26.950 m2. Deze appartementen komen in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het station.

Duurzaam en groene wijk

Heycop gaat bijdragen aan een gezonde en duurzame ontwikkeling. Zo komt er onder andere een groen dek op de parkeervoorziening. Deze parkeervoorziening omvat 412 parkeerplaatsen. Het groene dek wordt gedeeltelijk openbaar, waardoor er aantrekkelijke voetgangersverbindingen ontstaan. Daarnaast worden de gebouwen niet aangesloten op aardgas. Er wordt een nieuwe brede laan met bomen aangelegd in het verlengde van het Heycopplein. Dit gaat bijdragen aan de versterking van het Ringpark. Ook krijgen kinderen de gelegenheid om te spelen en kunnen mensen wandelen of bijvoorbeeld sporten in de mooie, groene wijk. Daarnaast krijgt het plan een hoogwaardige architectonische uitwerking die aansluit bij de nieuwbouw van Parkhaven.

 

Herontwikkeling wijk Parkhaven

Op het terrein van soepfabriek Intertaste aan de rand van Parkhaven heeft KOW samen met Plegt-Vos nieuwe woningbouwplannen uitgewerkt. Op de plek van de fabriek komen straks 416 duurzame huurappartementen. Heycop omvat 83 sociale huurwoningen en 333 markt huurwoningen. Deze appartementen komen in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het station. De totale oppervlakte van Heycop wordt 26.950 m2. Strijker Groep zal de gevels ontwikkelen voor dit prachtige project.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project