Voortgang - 12 appartementen Veendam

Op een fraaie locatie in Veendam werken we mee aan 12 appartementen. Twee torens zijn al voltooid en de derde is in aanbouw. De gebouwen hebben een moderne uitstraling met afwisselend licht en donker metselwerk, en een strak grasveld omringt het verhoogde binnenterrein.

Over het project

Op een prachtige hoeklocatie nabij het centrum van Veendam zijn we bezig met het metselen van 12 appartementen. Momenteel zijn we bezig met de laatste van de drie woontorens.

De appartementen zijn ontworpen met afwisselend licht en donker metselwerk, wat zorgt voor een mooi contrast en een moderne uitstraling. Een muurtje in het verlengde van de voorgevels verbindt de gebouwen en omringt het verhoogde binnenterrein, dat een strak grasveld zal krijgen.

Projectinformatie

Net over de helft

Bij dit project hebben we al tussen de 20.000 en 25.000 stenen gemetseld, met een totaal van ongeveer 50.000 stenen die nodig zijn. Voor de hogere delen van de gebouwen maken we gebruik van een kraan om de stenen op de plek te takelen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project