Metselbedrijf Meerstad

Project Groengaard Meerstad Voortgang

In Meerstad zijn wij momenteel bezig met het metselen van 21 woningen. Het project bestaat uit 16 patiowoningen en 5 herenhuizen.

Metselwerk in Meerstad – Groningen.

De 16 patiowoningen zijn voorzien van prachtig metselwerk in tegelverband zoals op onderstaande foto te zien is. De verwachting is dat het gehele project begin 2022 afgerond wordt. De herenhuizen in het project liggen op de kop van het deelplan en trekken van afstand de aandacht door verspringende gevels en verschil in bouwvolume. De gevel wordt afwisselend in halfsteensverband en wildverband gemetseld.

Samenwerking van Metselbedrijf Strijker

Het ontwerp van het project is gemaakt door Mix Architectuur in opdracht van Bemog Projektontwikkeling. Aannemer is Bouwonderneming Gebr. Benus en constructeur is Goudstikker De Vries. Wij zijn als onderaannemer verantwoordelijk voor het metselwerk.

Wanneer het project afgerond is zal het eindresultaat terug te vinden zijn op onze projecten pagina. Voor meer updates van Strijker Groep kunt u terecht op onze berichten pagina.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project