Metselwerk Groningen

Metselproject Johannes Vermeerstraat!

Momenteel zijn wij druk bezig om het tweede gedeelte van dit project in Groningen af te ronden. Het eerste blok zit nog in de steigers maar is grotendeels al voorzien van stenen.

Metselwerk Johannes Vermeerstraat!

Momenteel zijn wij druk bezig met het metselen aan het project aan de Johannes Vermeerstraat. In september 2020 zijn de woningen 1 tot en met 59 en 2 tot en met 60 afgebroken. We metselen hier nu 58 nieuwe huurwoningen.Ā  Van deze 58 woningen komen 45 woningen in de sociale huur en 13 woningen in de midden huur. De woningen zijn allemaal gelijkvloers gebouwd en beide gebouwen beschikken over een lift.

Er is tijdens de bouw van dit project rekening gehouden met kunst, zo worden bijvoorbeeld onze voegen afgestemd met het schilderij de Dame en de Dienstbode van de schilder Johannes Vermeer. Momenteel zijn wij druk bezig om het metselwerk op te leveren en dat doen wij in een zeer professionele samenwerking met Nijestee en Plegt Vos Bouwgroep.

Voor meerdere projecten van Strijker Groep, ga naar onze projectenpagina.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project