Metselbedrijf Noord-Nederland

Metselbedrijf Noord-Nederland

Metselbedrijf Strijker is onderdeel van de Strijker Groep, wij zijn al jaren een gerenommeerd metselbedrijf in Noord-Nederland. Ons vakkundige personeel werkt iedere dag met veel plezier aan verschillende projecten door heel Nederland. Ons doel is steeds weer om de mooiste projecten te verwezenlijken. De diensten die wij verrichten bestaan uit; voegwerk, lijmwerk, aardbevingsschade en pointmaster.

Contact

Ervaren Metselbedrijf in Noord-Nederland

Door de jaren heen is Metselbedrijf Strijker uitgegroeid tot een ervaren en erkend bedrijf in Noord-Nederland als het gaat om grootschalige metselprojecten. Ons team dat bestaat uit meer dan 30 fulltime metselaars werkt al sinds 2003 aan onze projecten. Als metselbedrijf werken wij vaak samen met grote aannemers zoals Van Wijnen en Plegt Vos. Wij werken altijd met de volgende uitgangspunten; een tevreden klanten en een goede werksfeer op de bouw.

Metselbedrijf Strijker

Metselbedrijf Strijker staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een hecht team. Een tevreden klant is bij ieder project weer het doel waar wij voor streven, dit proberen wij steeds zo goed mogelijk te verwezenlijken door onze ervaren en gemotiveerde vakmensen hierop te zetten. Wij beschikken grotendeels over vast personeel, hierdoor weten we wat wij in huis hebben en welke projecten we aankunnen. We zijn er zeker van de iedereen die bij ons werkt plezier in het werk heeft, dit zie je terug in de resultaten. Meer over ons bedrijf is te vinden op deze pagina.

Metselprojecten in Noord-Nederland

In de afgelopen twintig jaar hebben wij verschillende grote projecten in Noord-Nederland gemetseld. In de stad Groningen hebben wij bijvoorbeeld twee mooie projecten mogen realiseren. House of Groningen en Atlas (740.000 stenen) was een project waar we enkele maanden aan hebben gewerkt, de twee torens die op onderstaande foto’s te zien zijn gingen ruim 70 meter omhoog en is een bekende in de skyline van de stad. De Leyhoeve in de buurt van station Europapark bestaat uit ruim 900.000 stenen en is een prachtig resultaat van goed metselwerk. Meer van onze projecten zijn te vinden op onze projectenpagina.

Diensten

De diensten die wij als Metselbedrijf Strijker in voornamelijk Noord-Nederland uitvoeren zijn voegwerk, lijmwerk, aardbevingsschade en pointmaster. Wij zijn gericht op grootschalige projecten waar wij langere tijden met een groot team aan kunnen werken.

Voegwerk Noord-Nederland

Voegwerk in Noord-Nederland kunt u aan ons overlaten, door middel van de doorstrijkmethode werken onze metselaars de voegen direct netjes af. De verschillende voegtypen die wij verwerken zijn: platvol geborsteld, glad iets verdiept, knipvoeg, schaduwvoeg, schaatsvoeg en gesneden voeg.

Lijmwerk Noord-Nederland

Metselbedrijf Strijker werkt op grote schaal mee aan lijmwerk projecten. Binnenmuren worden vaak uitgevoerd met KZS-blokken, hiervan zijn verschillende systemen: lijmelementen en handzame blokken. Beide systemen worden afgewerkt met een stuclaag.

Aardbevingsschade Noord-Nederland

De afgelopen jaren is er door de gaswinning in Noord-Nederland veel aardbevingsschade ontstaan. Metselbedrijf Strijker weet hier goed mee om te gaan, wij kunnen deze schades herstellen. Het resultaat hiervan is dat u weer prettig en veilig kunt genieten van uw huis.

Contact

Bent u opzoek naar een metselbedrijf in Noord-Nederland die jarenlange ervaring heeft met grootschalige projecten in de bouw? Neem dan contact op met Metselbedrijf Strijker. U kunt ons bellen, mailen of een bericht achterlaten. Ga naar onze contact-pagina.

Dankzij ons sterke / ervaren team en ons eigen materieel kunnen wij snel aan de vraag van opdrachtgevers voldoen.

We doen er alles aan om vakwerk te leveren, natuurlijk voor een redelijke prijs. Afspraak is afspraak, wij leveren altijd wat er vooraf afgesproken wordt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project
Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project