Metselbedrijf Groningen

Metselbedrijf Hoogeveen

Metselbedrijf Hoogeveen – Bent u op zoek naar een ervaren metselbedrijf in Hoogeveen die hoogwaardig metselwerk oplevert, dat vindt u bij Strijker. Onze medewerkers werken elke dag weer aan de verschillende projecten met als doel een tevreden klant. Wij bieden de volgende diensten aan: Voegwerk , Pointmaster, Verlijming en Metselwerk.

Metselbedrijf Hoogeveen – Strijker

Metselbedrijf Strijker is al jaar en dag een bedrijf dat zowel grote als kleine metselwerk projecten aanneemt. Bij ons staat kwaliteit, betrouwbaarheid en sociale betrokkenheid centraal. Onze vaste groep ervaren metselaars werken met plezier aan de verschillende metselwerken. Ons kantoor is gevestigd in Hoogeveen aan de Industrieweg 43.

Uitgevoerde projecten Metselbedrijf Hoogeveen

Door onze vaste groep medewerkers die beschikken over veel ervaring kunnen wij grote en kleine projecten uitvoeren. Op onze projectpagina hebben wij verschillende projecten uitgevoerd waar wij erg trots op zijn. Door de jarenlange ervaring kunnen wij grootschalige projecten goed organiseren en plannen. U kunt op onze projectpagina goed zien dat wij over deze kwaliteiten beschikken.

Maar heeft u al een tijd een verbouwing bij u thuis in uw gedachten en zoekt u een metselaar, ook daar draaien wij ons niet voor om. Wij kunnen helpen met ieder verschillend project.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op, dit kan door een mail te sturen of door uw gegevens en aanvraag achter te laten in het contactformulier op onze contactpagina.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Metselbedrijf Strijker

38 appartementen – Appingedam

Bekijk project

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project