Kom jij ervaring op doen bij Strijker Groep?

Strijker Groep biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen in de wereld van metselen. Lijkt jou dat iets?

Kom ervaring op doen bij Strijker Groep!

Strijker Groep staat al vanaf 2003 garant voor de beste metselwerken, zowel op kleine maar ook zeker op grote schaal. In 2021 hebben wij onze dienstverlening zelfs uitgebreid met Strijker Afbouw: BrickStrip. Strijker Groep beschikt over een mooie groep medewerkers, zowel oudere medewerkers met veel ervaring als jonge medewerkers die nieuw op de arbeidsmarkt zijn. Momenteel zijn er verschillende stagelopers en scholieren bij ons actief die wij de fijne kneepjes van het vak over proberen te brengen.

Kom in contact met Strijker Groep!

Lijkt het jou leuk om in de praktijk ervaring op te doen bij Strijker Groep? Laat dan van je horen, wij helpen je graag verder! Neem contact op door te bellen naar 0528-321586 of stuur een mailtje naar info@metselbedrijfstrijker.nl. Je bent ook van harte welkom op ons kantoor om een persoonlijk gesprek aan te gaan.

Voor meer informatie kun je kijken op www.strijkergroep.nl/strijker-groep-en-opleiding/

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Recente projecten

Rd-Panel+ StoneSystem Zwolle

Bekijk project
Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Metselwerk Hoogersmilde Strijker Groep

Metselwerk – Project De Heerlickheyt Hoogersmilde

Bekijk project