Steenstrips - Hippocrateslaan Groningen

Steenstrips - Hippocrateslaan Groningen

De afgelopen periode zijn wij bezig geweest met het renoveren van het bovenste gedeelte van deze flat in Groningen.

Steenstrips Hippocrateslaan Groningen!

In week 45 hebben wij, als Strijker Afbouw B.V., een prachtig project in Groningen mogen opleveren.

Onze opdrachtgever, Atia Bouw uit Zwolle, heeft aan de Hippocrateslaan een flatgebouw opgetopt met 2 bouwlagen. De ondergrond voor het BrickStrip®-steenstrip-verlijming-systeem werd op perfecte wijze, geheel volgens de verwerkingsvoorschriften, door Atia Bouw aangebracht. Een schoolvoorbeeld!

De door Atia Bouw verwerkte materialen waren Vuren geïmpregneerde latten, MagOxx®Board Facade en DynaPlus® Schroeven van XL-Panel.

Strijker Afbouw heeft BrickStrip® vervolgens afgewerkt met Innotec Adheseal en Powerbond XS330 van Mirari Nederland, keramische steenstrippen van Wienerberger en Sakrete voegmortel van Remix. Door de intensieve samenwerking veel geleerd waardoor de standaard op een nog hoger niveau is getild.

BrickStrip® is een officieel erkend Europees merk van Bouwcenter Concordia. Voor meer informatie en projecten verwijzen wij u graag naar onze website: www.brickstrip.nl

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

Renovatie woningen in Steenwijk

Bekijk project
Project BrickStrip - Surhuizum

Project Heerenveen – Natuurgevelsteen

Bekijk project
Steenstrips - Hippocrateslaan Groningen

BrickStrip – Hippocrateslaan Groningen

Bekijk project