brickstrip gevelverduurzaming

BrickStrip Norg

Aan de rand van Oosterveld in Norg zijn 12 rijwoningen en 14 halfvrijstaande woningen ontwikkeld. Norg staat bekend om de natuurrijke omgeving, rust en ruimte. Daarnaast zijn er meerdere voorzieningen, zoals scholen, sportaccommocaties en horeca.

 

Eschlanen Norg

Tijdens dit project hebben wij meegewerkt aan de realisatie van duurzame woningen in Norg. In totaal komen er 224 woningen, vrijstaand, twee-onder-een-kap en rijwoningen. Dit allemaal in de nieuwe wijk Oosterveld. De ruime, kindvriendelijke wijk ligt vlakbij het levendige dorp Norg en is omringd door bossen, heidevelden en weilanden.

Strijker Groep heeft hier samen met verschillende partijen de BrickStrip toegepast. In vier maanden tijd is dit project met succes afgerond. Met als eindresultaat een moderne vormgeving van duurzame woningen in nauwe samenwerking met de architect.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bellen is altijd mogelijk.

  • 1783

    Projecten afgerond

  • 38

    Renovaties gedaan

  • 311

    Tevreden klanten

Contact opnemen
Wij zijn erg trots op al onze projecten. Wij vertellen u graag meer over projecten die recentelijk met tevreden klanten zijn afgerond.

Gerelateerde projecten

BrickStrip Hijken

Bekijk project
BrickStrip Leeuwarden

BrickStrip Leeuwarden

Bekijk project

BrickStrip Middelstum

Bekijk project